Stolta

Tack för den julklappen Martin Jönsson! :)

Den bästa sammanfattningen av allt som skrivits om mikrobloggarna från Bombay hittas dock hos Same, same but different, vars Niclas Strand (aka Deep edition) skrev att de första och mest intressanta inläggen om detta redan i torsdags.(Och i parentes bör man påminna om att Same, same but different i höst verkligen seglat upp som den överlägset bästa svenska mediebloggen, med lysande bevakning och kommentarer om hur medielandskapet förändrats, blivit allt mer socialt, och vilka konsekvenser detta får. Deras veckobrev är den perfekta översikten av intressanta mediekommentarer, för den som inte hinner eller orkar hålla sig konstant uppdaterad).

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!