Storfrämmande på SSBD

I morgon presenterar vi vår andra gästbloggare, som sedan kommer att följas av flera. Vi är mycket stolta över att ha fått flera i vårt tycke spännande personer att skriva för oss.

Tanken är att SSBD ska kunna vara en “neutral zon” för debatt mellan personer som på olika sätt deltar i och berörs av det förändrade medielandskapet.

Därför har vi bjudit in personer som har olika utgångslägen och infallsvinklar på det som händer i gammelmedia och i bloggosfären. Vi har bett dem skriva om det nya medielandskapet utifrån sina horisonter. I övrigt har de fått fria händer.

Vi har bjudit in branschfolk och politiker, gammelmediafolk och nya medie-folk som påverkas av den digitala revolutionen. Gensvaret har varit över förväntan och det känns otroligt roligt att i morgon få rulla ut mattan.

Vi hoppas och tror att detta i förlängningen ska leda till en seriös diskussion om det som händer, varför och hur det kan hanteras, och vi hoppas och tror att gästbloggare ska bli ett återkommande inslag på Same Same But Different.

Har du förslag på någon som borde blogga på SSBD? Är du själv sugen? Hör av dig till oss!

/Sofia och Niclas

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!