Grattis Allehanda!

Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda har nominerats till Årets Dagstidning. (Det är alltså en tidning, två editioner som i print har olika namn. På nätet heter de helt enkelt allehanda.se)
Motiveringen är klockren: “Inte nog med att man släppte in sina läsare som lokalskribenter på webben. Tidningen Ångermanland/Örnsköldsviks Allehanda gav dem även en särskild skrivarskola och visar att interaktivitet är på allvar 2008. Tillsammans med formstarka papperstidningar pekar kurvan rakt in i framtiden.”
Det är ju det jag har sagt hela tiden.

Det är också kul att Sydsvenskan nominerats, och man får utgå ifrån att nomineringen är ännu en sporre att göra en om möjligt ännu bättre tidning efter Redesign-projektet.

Vinnaren i Årets dagstidning presenteras den 25 september.

Läs även andra bloggares åsikter om

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Tags: , , ,