Lite nytt lite lånat lite blått

Same Same But Different drivs av mig och Sofia. Inte med annat bränsle än intresse för mötet mellan de traditionella medierna och de nya (användargenererade/sociala) medierna. Så det bygger på tid och ork. Båda jobbar mycket och vi har båda andra bloggar som också kräver sin tid.

Dock. Vi utvecklar.

 1. Vi testar ett antal nya teman. Vi vet inte riktigt hur vi vill att SSBD ska se ut. Så vi letar, funderar osv. Ni får gärna tycka till och om det är någon som skulle vilja snickra ihop ett riktigt läckert unikt tema för SSBD – bli våra gäster.
 2. Vi har skapat en användare på Twitter till vilken man kan skicka idéer mm genom att skriva @ssbd i meddelandet eller prenumerera på när vi släpper nya postningar. Vidare har vi skapat ett rum på Friendfeed av ungefär samma anledning: att skapa en ytterligare sfär för läsare att tipsa diskutera mm. Vi får se hur det faller ut.
 3. Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!