Ssbd goes irl

Sommaren har överrumplat oss och samesamebutdifferent kommer antagligen att gå på sparlåga den närmsta tiden. Men till hösten har vi en del idéer och vi tänkte börja med att åka till Stockholm och dra ihop en träff för våra läsare och vänner i bloggosfären. Det blir någon gång i slutet av augusti eller början på september, återkommer med detaljer när det närmar sig, så håll utkik!

I höst erbjuder vi också föreläsningar för mediehus på ämnet same same but different. Vi pratar om förändringar i medielandskapet och de möjligheter det för med sig, om varför transparens är viktigt och hur man bäst tar med sig sina läsare in i framtiden. Om bloggar och andra verktyg man kan använda, både i marknadsföring och journalistik. Niclas som marknadsförare och Sofia som journalist.
Är du intresserad av att inspirera dina medarbetare? (eller dina chefer) Hör av dig till oss!
Niclas: badcop@samesamebutdifferent.se Sofia: goodcop@samesamebutdifferent.se

Och nej, vi stänger inte helt för sommaren. Vi kommer att fortsätta skriva när vi inte har fullt upp med att ha semester. Inledningsvis ska vi givetvis hålla koll på vad som händer på onsdag när riksdagen ska rösta om FRA-lagen.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!