FRA och olika medier

Vi noterar att det är en mycket stor skillnad på kvantiteten (kvaliteten är subjektiv) på vad traditionella medier skriver om den förestående FRA-lagen och hur mycket som bloggas om det i bloggosfären. På Knuff finns hur mycket som helst och engagemanget i frågan har samlat bloggare av alla olika politiska färger. Frågan är nu om politikerna förstår att FRA-lagen helt enkelt bryter dammen och kommer att göra bloggosfären till en reell opinionsspelare.

Som blogg om media anser vi självklart att all onödig kontroll av den personliga kommunikationen är av ondo. Men vi väljer att inte låta SSBD delta i kampanjen. Det gör vi däremot personligen: Sofia och Niclas.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!