Mest spännande just nu

I anslutning till WAN bestämde sig Tomas Wennström på What’s Next för att utmana alla tidningshus.

Jag tycker att det är alldeles underbart. Tanken på att bygga en bra mediesajt på en månad, utan särskilt höga kostnader, och utan att först skapa ett årslångt projekt är lysande. Och grejen är att jag tror att det fungerar. Enligt Mindpark finns det intresserade av projektet och jag hoppas verkligen att Tomas får genomföra det. För att visa hur enkelt det kan vara. Hur snabbt det kan gå. Att det som kommer ur kvarnarna som maler i ledningsgrupper och på IT-avdelningar oftast kostar mer än det smakar.

Branschtidningarna har uppmärksammat idén. Frågan är vilken tidning som visar sig vara prestigelös nog att haka på. Man får hoppas att det inte är någon som först måste sitta i ett gäng timslånga möten under ett halvår för att kunna ta beslutet…

Uppdatering: det pågår – såklart – en intressant diskussion om detta på Jaiku. Lite baserad på det här inlägget av Fredrik Nygren.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!