Bambuser i Metro

Läser med glädje Olle Svalanders krönika i Metro.

Dels är det en fin krönika om ett kuddkrig i stan.

Men.

Han nämner Bambuser. Visst har det skrivits om Bambuser. En del nördiga artiklar om den nya tekniken och vad man kan göra med den. Om framtid och möjligheter. Men Olles krönika är det första exemplet jag ser där Bambuser nämns i förbifarten, som källa till det han faktiskt berättar, om kuddkriget. Det handlar inte om att förklara Bambusers storhet eller möjligheter, det är helt enkelt ett konkret praktiskt exempel på hur Bambuser – kanske lite oväntat – kan fungera.

Jag gissar nämligen att Olle helt enkelt kollat runt på sajten och fastnat vid kuddkriget, utan att vara inbjuden, utan att känna den som sänder, fått en upplevelse och blivit inspirerad att skriva en mycket fin krönika.

Andra bloggar om: , ,

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!